30 Nisan 2014

YİNE BENİM BLOGUM; YİNE BİR SORUN

AMA ARTIK YETTİ YAAA!!! YİTER YAAAAA 

Dünden beri headerim yoktu...bildiğiniz uçmuş...YOKKKKK !!!bir de baktım bugün; 18 nisan ve öncesine ait tüm fotolarım da gitmiş... YETEEEEEERRRRRRR 








sorunun ne olduğunu bilen varsa insaniyetlik namına 



6 yorum:

  1. Sevgili Bilmiş Baykuş,
    Sevgili Mor Hastası'nın "Kargom Ulaşmış Çok Sevindim" yazısının altına yaptığınız yorumunuza bir cevap yazdım.

    http://www.morhastasi.com/2014/05/kargom-ulasms-cok-sevindimmmmm-7-ve-8.html?showComment=1399153269927#c7767636021224874772

    Okursanız sevinirim.
    Mutlu günler...

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. birşey göremedim hiç yorum yok ???

      Sil
    2. benim yorumum da yok bişey anlayamadım eğer benim yazdığım sizi incittiyse özür dilerim sizinle alakası yok sadece kendi canımın yandığı bir konuyu yazdım orda... sorun olacaksa bir özür yazısı yazabilirim ma yorumum da yok hayret..

      Sil
    3. Haklısınız. Bloglarında çekiliş yapan herkesin başına gelebilir bu. Benim de çok defa başıma gelmiştir. Mor hastası hem benim, hem de sizin yorumunuzu silmiş ne yazık ki. Sorun değil, lütfen konunun sizinle bir ilgisi yok. Ben sadece kendimle ilgili gerçeği görmeniz için ve siz de o yayına yorum yaptığınız için sizi de bilgilendirmek istedim.
      Sevgiler...

      Sil
  3. bu arada bilmiş baykuş olarak görünüyorum ancak düzeltmeler yapılıyor blogda isim sizi yanıltıp başka birşey düşündürmesin..1.5 yıldır herşeyin bişeyi var dı blogumun adı..bugün bilmiş baykuşa çevirdik ama sanırım eski ismine dönmek tanınabilirliğim açısından daha iyi olacak..

    YanıtlaSil